فیلم‌های فرهادی را در قرنطینه ببینید/ فیلمسازی الهام گرفته از ایبسن | پایگاه خبری صبا
امروز ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۲۹
توصیه نشریه نروژی:

فیلم‌های فرهادی را در قرنطینه ببینید/ فیلمسازی الهام گرفته از ایبسن

یک نشریه معتبر نروژی برای روزهای قرنطینه دیدن 60 فیلم مطرح را پیشنهاد کرده است که در آن نام دو فیلم اصغر فرهادی به چشم می خورد.

به گزارش خبرگزاری صبا به نقل از داگبلادت، نشریه اینترنتی معتبر نروژی «داگبلادت» که خواننده هایش روزانه نزدیک به یک میلیون و چهارصد هزار نفر می رسد روز شنبه ۲۸ مارس به دنبال بحران کرونا تصمیم به معرفی ۶۰ فیلم ارزشمند برای در خانه ماندن کرده است؛ فیلم هایی که در سرویس های آنلاین نیز برای بینندگان قابل دسترسی هستند.

این نشریه فیلم های انتخابی خود را در ۱۰ بخش و گونه سینمایی مانند بخش کودک، کمدی، اکشن، وحشت، کلاسیک، بین المللی و عاشقانه تقسیم بندی کرده است.

برای مثال در بخش کمدی، نشریه نروژی فیلم های «ای برادر کجایی» برادران کوئن، «هتل بزرگ بوداپست» وس اندرسون و «مرگ استالین» آرماندو یانوچی را برای دیدن پیشنهاد می کند و یا در بخش فیلم های اکشن فیلم های «رفتگان» مارتین اسکورسیزی، «سیکاریو» دنیس ویلنوو، «ممنتو» کریستوفر نولان و «بیبی درایور» ادگار رایت را به مخاطبان توصیه می کند.

اما در بخش فیلم های بین المللی که مختص آثار غیرانگلیسی زبان است این نشریه ۶ فیلم را پیشنهاد می کند که از این میان دو فیلم مربوط به آثار اصغر فرهادی فیلمساز سرشناس کشورمان است. این فیلم ها «فروشنده» و «همه می دانند» دو اثر متاخر اصغر فرهادی هستند.

اینگر مِرت هابلستاد نویسنده این مطلب در معرفی کوتاه این دو فیلم می نویسد: اصغر فرهادی فیلمساز ایرانی با «جدایی نادر از سیمین» به شهرت رسید با این حال دو فیلم «فروشنده» و «همه می دانند» وی نیز ۲ درام عالی از این فیلمساز الهام گرفته از ایبسن (نمایشنامه نویس بزرگ نروژی) هستند.

دیگر فیلم های بین المللی معرفی شده از سوی این نشریه عبارتند از «آتلانتیک» (۲۰۱۹) ماتی دیاپ، «شهوت، احتیاط» (۲۰۰۷) آنگ لی، «برج دلو» (۲۰۱۶) کلبر مندونسا فیلیو و «سوختن» (۲۰۱۸) لی چانگ-دونگ.

از دیگر فیلم های توصیه شده «داگبلادت» در روزهای قرنطینه می توان به سه گانه عاشقانه «پیش از طلوع»، «پیش از غروب»، «پیش از نیمه شب» همگی ساخته ریچارد لینکلیتر، «سابرینا» بیلی وایلدر، «معما» استنلی دانن، «رُز ارغوانی قاهره» وودی آلن، «نشانی از شر» اورسن ولز و «روزی روزگاری در غرب» سرجیو لئونه اشاره کرد.

محمدامین شکاری

انتهای پیام/

2 دیدگاه