انسان و طبیعت در دنیای امروز | پایگاه خبری صبا
امروز ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۳۴
معرفی کتاب؛

انسان و طبیعت در دنیای امروز

کتاب «حق مادرزاد» نوشته استیون کلرت با ترجمه عبدالحسین وهاب‌زاده، سیدمصطفی چشمی و روشنک شهریاری به همت نشر نو منتشر شد.

به گزارش خبرنگار ادبیات صبا، کتاب «حق مادرزاد» نوشته استیون کلرت با ترجمه عبدالحسین وهاب‌زاده، سیدمصطفی چشمی و روشنک شهریاری به همت نشر نو به چاپ رسید.

در توضیح ناشر از این کتاب آمده است: «تندرستی آدمی با طبیعت پیوندی ناگسستنی دارد؛ ارتباط ما با طبیعت بخشی از میراث زیست‌شناختی‌مان است. در این کتاب جذاب، یکی از پیشگامان زیست‌گرایی به‌مثابه مطالعه گرایش ذاتی آدمی به طبیعت، نخستین گزارش جامع را درباره تأثیر نیرومند طبیعت بر زندگی ما به بحث می‌گذارد. استیون کلرت بر آن است که استعدادهای ما در اندیشیدن، احساس کردن، ارتباط برقرار کردن، آفریدن و یافتن معنا بستگی تام دارد به نسبت ما با طبیعت. و قطع ارتباط و بیگانگی روزافزون ما با جهان طبیعی حاکی از آن است که ما چه اندازه نقش بی‌بدیل طبیعت را نادیده گرفته‌ایم.

او با بهره‌گیری از مهم‌ترین یافته‌های علمی، همراه با تجربیات و نظرگاه شخصی خود، نسبت طبیعت را با اساسی‌ترین مفاهیم حیات انسانی همچون خرد و نفرت و بهره‌کشی و معنویت و کودکی و جز آنها می‌کاود و بر این باور است که تمایل ذاتی ما به طبیعت محصول نیاز ذاتی ما به آن است که در طی تاریخ تکاملی‌مان شکل گرفته است. اما این تمایل ذاتی نیز مانند دیگر تمایلات انسانی که معنای انسان بودن از آنها درک و دریافت می‌شود، باید آموخته شود تا کارکردش به چشم بیاید.

استیون رابرت کلرت (۲۰۱۷-۱۹۴۶) استاد بوم‌شناسی اجتماعی در دانشگاه ییل بوده است. کار عملی و نظری او متمرکز بوده است بر ارتباط میان انسان و طبیعت، حفاظت از محیط زیست و طراحی توسعهٔ پایدار. کلرت جوایز بسیاری را از آن خود کرد و آثار فراوانی را نیز به رشته تحریر درآورد.»

پابلیشرز ویکلی درباره این کتاب نوشته است: «کلرت با موفقیت اتحاد معنوی خود را با گیاهان و حیوانات و عناصری به‌تصویر می‌کشد که او را دربر می‌گیرند و به او شادابی می‌بخشند.»

کتاب «حق مادرزاد» با عنوان فرعی «انسان و طبیعت در دنیای امروز» در ۳۸۴ صفحه مصور با قیمت ۱۴۰ هزار تومان روانه بازار کتاب شد.

انتهای پیام/

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است