تخت‌کشیان: می‌دانم برای کجا فیلم می‌سازم!/ با فیلمنامه کامل کار را شروع کردیم | پایگاه خبری صبا
امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۴۲
در اولین جلسه نقد سریال‌ها در پلتفرم‌های صوت و تصویر فراگیر مطرح شد؛

تخت‌کشیان: می‌دانم برای کجا فیلم می‌سازم!/ با فیلمنامه کامل کار را شروع کردیم

اولین جلسه از سلسله جلسات نقد سریال‌ها در پلتفرم‌های صوت و تصویر با محوریت سریال «زخم کاری» فراگیر در ساترا برگزار شد.

به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی ساترا، اولین جلسه از سلسله جلسات نقد سریال‌ها در پلتفرم‌های صوت و تصویر فراگیر با محوریت سریال «زخم کاری» با حضور وحید فرهمند قائم مقام رییس ساترا، علی‌اصغر پورمحمدی، محمدرضا تخت‌کشیان تهیه‌کننده سریال «زخم کاری»، محمدحسین مهدویان کارگردان سریال «زخم کاری»، نماینده سازمان تولید فیلیمو، گروه‌های مردم‌نهاد حامی خانواده و منتقدان سینمایی و سریال‌ها برگزار شد.

در این جلسه حاضران درباره نحوه فعالیت‌ها برای رسیدن به فضایی سالم در حوزه محتوای سریال‌های پلتفرم‌های صوت و تصویر به بحث و تبادل‌ نظر پرداختند.

این جلسات در هفته‌های آینده با محوریت نقد و تحلیل سایر سریال‌ها ادامه‌دار خواهند بود. با استفاده از نظرات صاحب‌نظران و گروه‌های تخصصی که در این حوزه فعالیت دارند تلاش می‌شود تا به بهترین شیوه به نحوه تنظیم‌گری قابل قبول نایل شد.

در ادامه بخشی از صحبت‌های وحید فرهمند قائم مقام رییس ساترا و محمدرضا تخت‌کشیان تهیه‌کننده سریال «زخم کاری» در این جلسه بیان شده است.

موضوع مهم برای هر نهاد تنظیم‌گری در نظر گرفتن منافع عمومی است

در بخشی از این نشست وحید فرهمند قائم‌مقام رییس ساترا با اشاره به فرآیند صدور مجوز در ساترا با توجه به پخش سریال «زخم کاری» گفت: بعد از گذشت هفت قسمت از سریال «زخم کاری» به نظر می‌رسد می‌توانیم یک ارزیابی اولیه از نوع مواجهه ساترا داشته باشیم؛ اینکه اصولا ساترا ورود دقیقی داشته، می‌توانسته است عملکرد بهتری داشته باشد، ورود سخت‌گیرانه‌ای داشته و تا همین‌ جای امر تیغ روی گلوی تامین‌کننده و تولیدکننده محتوا گذاشته است یا نه! در نظر داشته باشیم محوریت این جلسه ارزیابی بازخورد افکار عمومی نسبت به تولید سریال و بازخورد افکار عمومی و قشر نخبگانی نسبت به نوع تعامل و مواجهه ساترا با محتواست که آیا این مسیر باید بهبود پیدا کند و از حساسیت‌های خود بکاهد یا خیر!

او افزود: به هرحال موضوع مهم برای هر نهاد تنظیمگری، در نظر گرفتن منافع عمومی است. آنچه برای ساترا ملاک خواهد بود توقع جامعه از ساترا به عنوان یک نهاد تنظیمگر است که در قبال رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر و به طور خاص تولیدکنندگان محتوا بایستی از خود یک کنش نشان دهد.

فرهمند خاطرنشان کرد: ما جلسات متعددی را با دوستان تهیه‌کننده و رسانه داشته‌ایم که بحث‌های تخصصی و محتوایی آنجا صورت می‌گیرند. آنچه برای ما موضوعیت دارد بررسی کلیات موضوع است. از آنجا که سریال هنوز درحال پخش است به طور حتم معذوریت‌هایی برای ورود به مقوله پخش آن وجود دارد.

نسبت به کار خود همواره متعهد هستم

محمدرضا تخت‌کشیان تهیه‌کننده سریال «زخم کاری» نیز در ادامه جلسه گفت: وجود نظرات موافق و مخالف می‌تواند به بهتر شدن کیفیت آثار کمک کند حتی در مواقعی که با برخی نظرات مخالف باشم می‌توانیم با هم بحث کنیم و به یک نتیجه درست برسیم. ما وقتی با کارگزارهای ساترا آشنا شدیم و همکاری کردیم که نیمی از سریال را ساخته بودیم و فیلمنامه کامل بود. من می‌دانم برای کجا فیلم می‌سازم و در نهایت باید از نهادی مانند ساترا یا ارشاد مجوز بگیرم.

تهیه‌کننده سریال «زخم کاری» در پایان بیان کرد: من نسبت به کاری که قصد انجام آن را دارم همواره متعهد هستم. هشت قسمت از سریال باقی مانده است و برای نقد دقیق‌تر باید اجازه دهیم تا کار به پایان برسد که ما با دریافت بازخوردها، از نظرات همه بهره‌مند و از نقاط قوت و ضعف خود مطلع شویم. طبیعتا بعد از اتمام سریال عده‌ای از آن راضی هستند و برخی هم خوش‌شان نیامده است. از وحید فرهمند تشکر می‌کنم که با درنظر گرفتن دستورالعمل‌های ساترا در کنار حرف‌های ما، همراهی می کنند، قطعا میان دو طرف قرار گرفتن کاری سخت است.

انتهای پیام/

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است