اعلام آثار راه‌یافته به بخش نهایی فستیوال سینمای ایران در شانتیئی فرانسه | پایگاه خبری صبا
امروز ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۳۹

اعلام آثار راه‌یافته به بخش نهایی فستیوال سینمای ایران در شانتیئی فرانسه

اسامی آثار راه‌یافته به بخش پایانی و رقابتی فستیوال سینمای ایران در شانتیئی فرانسه به ریاست ابوالفضل جلیلی اعلام شد.

به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی فستیوال سینمای ایران در شانتیئی، اسامی آثار راه‌یافته به بخش پایانی و رقابتی فستیوال سینمای ایران در شانتیئی فرانسه اعلام شد.

پس از انتشار فراخوان، ۵۹ اثر به دبیر خانه این جشنواره ارسال شد که در نهایت براساس آرای هیات انتخاب از میان ۴۶ اثر واجد شرایط هفت هفت اثر بلند سینمایی برگزیده شد. اسامی این آثار به شرح زیر است:

«مهران» به کارگردانی رقیه توکلی، «بدون مرز» به کارگردانی امیرحسین عسگری، «پیرمردها نمی‌میرند» به کارگردانی رضا جمالی، «روز ششم» به کارگردانی حجت قاسم زاده اصل، «در میان تپه‌ها» به کارگردانی محمدرضا کیوانفر، «یدو» به کارگردانی مهدی جعفری و «بنفشه آفریقایی» به کارگردانی مونا زندی حقیقی.

هیات داوران فستیوال سینمای ایران در شانتیئی شامل افراد زیر هستند:

ابوالفضل جلیلی کارگردان و سینماگر به عنوان رییس ایرانی هیات داوران جشنواره

فردریک بونو مدیر سینماتک فرانسه به عنوان رییس فرانسوی هیات داوران جشنواره

سارا دِروا سردبیر فیلم فرانسه

کریستف تاردیو دبیرکل گروه تلویزیون دولتی فرانسه و مدیرکل اسبق مرکز ملی سینمای فرانسه

ماری ماسمونتی تولید کننده سینما و رییس اتحادیه تولید کنندگان مستقل سینمای فرانسه

در بخش غیررقابتی این فستیوال نیز ۶ اثر با نام‌های «کودکان ابری» به کارگردانی رضا فهیمی، «صراحی» به کارگردانی سعید نجاتی، «باغ بی‌برگی» به کارگردانی غزاله سلطانی، «چله» به کارگردانی «داوود خیام»، «زندگی لزج» به کارگردانی «محسن مهری» و «روتوش» به کارگردانی کاوه مظاهری حضور خواهند داشت. دبیری این بخش جشنواره به عهده حسین نمازی است.

فستیوال سینمای ایران در شانتیئی در ۲ بخش رقابتی فیلم‌های بلند داستانی و غیررقابتی فیلم‌های کوتاه با حضور کارگردانان فیلم‌های بلند در تاریخ چهارم تا هفتم نوامبر سال جاری میلادی برابر با ۱۳ تا ۱۶ آبان‌ماه ۱۴۰۰ در فرانسه و در شهر شانتیئی برگزار می‌شود.

جایزه رسمی و اصلی فستیوال سینمای ایران در شانتیئی فرانسه توسط هیات داوران به فیلم منتخب اهدا و همچنین فیلم برتر از نگاه تماشاگران و فیلم منتخب توسط دانشجویان رشته سینمای دانشگاه سوربن تجلیل می‌شود.

این فستیوال به ابتکار «مرکز ایران و فرانسه» (سمن فرانسوی تاسیس شده در سال ۱۳۹۵) با همکاری شهرداری شهر شانتیئی، مجموعه کاخ اعظم این شهر، شهرداری سانلیس و دانشگاه سوربن فرانسه و نیز حمایت پنج موسسه هنری و شرکت سینمایی از ایران در راستای شناخت سینمای نوین و معرفی کارگردانان مستعد سینمای ایران در عرصه جهانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است