سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر به پایان رسید/ معرفی برگزیدگان | پایگاه خبری صبا
امروز ۹ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۴۵

سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر به پایان رسید/ معرفی برگزیدگان

مراسم اختتامیه سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر دوشنبه چهارم اسفندماه در تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، مراسم اختتامیه سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بدون حضور مردم و فقط با حضور داوران و نامزدهای دریافت جایزه بخش‌های مختلف جشنواره و اصحاب رسانه در تالار وحدت برگزار شد.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید محمد مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت ارشاد، محمد اله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد، حسن ریاحی دبیر جشنواره، مهدی افضلی مدیرعامل بنیاد رودکی و نیکنام حسینی‌پور مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت، از مدیران حاضر در مراسم بودند.

در ابتدای این برنامه بعد از قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید، سرود ملی جمهوری اسلامی ایران خوانده و سپس تیزر سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر پخش شد. بعد از پخش تیزر مجری ضمن خوشامدگویی به حضار درباره نحوه برگزاری جشنواره توضیحاتی را ارایه کرد.

سپس پیام ویدیویی سید محمد مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت ارشاد، محمد اله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی و حسن ریاحی دبیر جشنواره پخش شد.

رویدادهای موسیقی آسیب بسیار جدی‌تری را تجربه کردند

متن پیام تصویری سید محمد مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت ارشاد بدین شرح بود:

«یک سال سخت را پشت سر گذاشتیم سالی که مهمان ناخوانده کرونا با آفات متعدد و ابتلائات بسیارش زمینه فعالیت‌های هنری را بسیار محدود کرد سالی که فعالیت‌های هنری به دلیل مراعات ناگزیری که باید برای حفظ سلامتی می‌داشت، محدود برگزار شد یا برگزار نشد و به خاطر همین موضوع شاید رویدادهای موسیقی آسیب بسیار جدی‌تری را تجربه کردند.

گرچه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به بضاعت مزجات کوشید تا رویدادها و اجراها و کنسرت‌هایی را برای پاسداشت هنر موسیقی به‌خصوص موسیقی اصیل ایرانی تمهید کند و آن‌ها را از فرصت فضای مجازی به سمع و نظر مخاطبان برساند. امیدوارم بر اثر این صبر نوبت ظفری در پیش رو باشد و سال آینده با محدود شدن و رفع این بیماری دوباره فضای هنر و فعالیت هنرمندان رونق و شکوه پیشین خود را باز بیابد و اعتلای بیشتری و بهتری شاهد باشیم.

از تمامی همکاران عزیز و ارجمندم، دوستانی که ستاد برگزاری سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر را اداره کردند و از تمام دست‌اندرکاران و همراهان صمیمانه تشکر می‌کنم.»

اقبال خوبی از سوی هنرمندان برای حضور و شرکت در جشنواره شاهد بودیم

متن پیام تصویری محمد‌ اله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی به شرح زیر بود:

«از آغازین روزهای شیوع کرونا هنرمندان شریف این مرز و بوم رسالت اجتماعی خود را به جا آوردند و با تولید و خلق آثار مختلف به یاری کادر درمان و همین‌طور مردم عزیزمان شتافتند و در یک سالی که فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کنار بسیاری از فعالیت‌های شغلی دیگر امکان اجرای جمعی نداشت دست به ارایه اثر و خلق اثر زدند.

برای سی و ششمین دوره جشنواره موسیقی فجر هم باید از هنرمندان عزیزی که قبول زحمت کردند و در جشنواره حاضر شدند، شورای محترم سیاست‌گذاری، هیئت‌های مختلف انتخاب و داوری و عزیزانی که کمک کردند، تشکر کنم. علی‌رغم سختی‌هایی که کرونا دارد امسال سعی شد در شکل جدید سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر را برگزار کنیم. همان‌طور که این توفیق حاصل شد جشنواره ملی موسیقی جوان و جشنواره ملی موسیقی نواحی کشور هم برگزار شود.

در این دوره بخش رقابتی به جشنواره بازگشت و شاهد رقابت آلبوم‌های فراوانی بودیم، اقبال خوبی از سوی هنرمندان برای حضور و شرکت در بخش اجراهای صحنه‌ای جشنواره شاهد بودیم و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و بخش پژوهش جشنواره نیز برگزار شد.

امید دارم آنچه ماحصل تلاش دبیر محترم، اعضای محترم شورای سیاستگذاری، شورای ارزیابی و هیئت انتخاب آثار و گروه‌ها و داوری جشنواره و همکارانم در ستاد برگزاری جشنواره بود مورد نظر مردم عزیز قرار بگیرد. امیدوارم با کم شدن سایه این ویروس از سر کشورمان عموم فعالیت‌های اجتماعی مردم به حالت عادی برگردد و شاهد رونق بیش‌ازپیش فعالیت‌های فرهنگی هنری و اقتصاد هنر باشیم.»

امیدوارم جایزه باربد ادامه پیدا کند

متن پیام تصویری حسن ریاحی دبیر جشنواره نیز بدین شرح بود:

«سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر هم برگزار شد و اینجا لازم می‌دانم از مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین ستاد جشنواره که در این مدت در بخش‌های مختلف زحمت کشیدند تشکر کنم. امسال مسئله مهمی که اتفاق افتاد اعلام مجدد جایزه باربد بود که خیلی استقبال شد، هنرمندان جوان مخصوصا در بخش آهنگسازی و نوازندگی استقبال کردند و امیدوارم این جایزه ادامه پیدا کند و اگر امکان داشته باشد بخش رقابتی از سال آینده بین‌المللی برگزار شود یعنی هنرمندان خارج از کشور که روی موسیقی ایران کار می‌کنند، آثار خود را ارسال کنند. امیدوارم سال آینده با حل شدن مسئله کرونا بتوانیم جشنواره را وسیع‌تر برگزار کنیم.»

برندگان جایزه ترانه

بعد از اتمام پیام‌های تصویری نوبت به بخش جایزه ترانه رسید. داوران این بخش متشکل از عبدالجبار کاکایی، اسماعیل امینی، مجید افشاری، محمدمهدی سیار، حمیدرضا شکار سری، محمدعلی بهمنی و ناصر فیض برای اهدای جایزه به روی سن دعوت شدند.

متن بیانیه جایزه ترانه به شرح زیر است:

«هو السمیع

خدای زیبایی‌ها را سپاس که در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جوایز دومین دوره ترانه فجر در این روز به برگزیدگان اهدا می‌شود.

در دوره معاصر و به‌ویژه در سال‌های اخیر، ترانه در میان نسل‌های مختلف ایرانیان جایگاهی ارزنده داشته و ساحت‌های گوناگونی از زندگی فردی و اجتماعی ایشان را تحت تأثیر خود قرار داده است.

ترانه‌های حماسی، انقلابی، عاشقانه و اجتماعی در روزگار ما همواره مورد توجه اقشار مختلف بوده و در مناسبت‌های مختلف اجرا و زمزمه شده است. آنچه امروز موجب امیدواری است، گرایش جوانان مستعد و علاقه‌مند به سرودن ترانه در موضوعات متنوع است و آنچه موجب نگرانی است فقدان توجه لازم به دانش و آموزش‌های حرفه‌ای و فنی در میان گروهی از ترانه‌سرایان است، به‌گونه‌ای که گاه شاهد ترانه‌هایی با کیفیت نازل از حیث زبانی، ادبی و محتوایی هستیم.

هیئت داوران دومین جایزه ترانه فجر امیدوار است تقدیر از برگزیدگان و صاحبان آثار شایسته، موجب تشویق ترانه‌سرایان جوان به سرودن ترانه‌هایی با کیفیت، خلاقانه و هنری در عین مراعات قواعد زبانی و ادبی و نیز حاوی مضامینی نو و اخلاقی گردد. توفیق همگان را از خداوند منان خواستاریم.»

سپس نوبت به اعلام اسامی برندگان این بخش رسید. برگزیدگان بخش جایزه ترانه به شرح زیر است:

اهورا ایمان، علیرضا بدیع، زمان نورانی (غایب) و کامران رسول‌زاده.

بعد از پایان بخش جایزه ترانه، پیام تصویری سعید نمکی وزیر بهداشت پخش شد.

پیام وزیر بهداشت به جشنواره

«با سلام به محضر هنرمندان، اصحاب بزرگوار موسیقی کشور و موسیقی جهان که در جشنواره موسیقی فجر کشور امسال شرکت داشتند. بیماری کووید- ۱۹ تحولات عظیمی در عرصه‌های سلامت، اقتصاد، فرهنگ، سیاست و جامعه در دنیا رقم زد. و یکی از آن‌ها این بود که همه امور را به سمت فضای مجازی برد گرچه فضای مجازی به‌عنوان یک ظرفیت بی‌بدیل کمک کرد مردم کمتر از هم دور شوند اما لذت گردهمایی‌ها و هم‌نفسی‌ها را نداشت و این جز اجبار راهی نبود.

از همه اصحاب موسیقی که امسال جشنواره را از طریق رعایت پروتکل‌ها و فاصله‌گذاری و در قالب فضای مجازی برگزار کردند، تشکر می‌کنم. به‌شدت دلم تنگ بود برای شنیدن زخمه‌ها، آواها و نواهای سرزمین مادری و همه سرزمین‌هایی که می‌توانند به شکل دلنواز با زخمه‌ها، آواها، نواها و سرودهای دلنشین مایه فرح بخشی جامعه و مردم باشند.

این حرف همواره جریان دارد که آنجا که قلم از نوشتن می‌ماند و زبان از گفتن می‌ایستد موسیقی آغاز می‌شود، موسیقی آغاز زیبایی زندگی است. از عزیزانی که آواها و نواهای دلنواز و روح‌بخش آن‌ها در جان و دل ما ماندگار است و صدای جاودانه آن‌ها همواره در تاریخ این سرزمین خواهد گشت و روح‌افزای همه دل‌های مشتاق و سینه‌های عاشق خواهد بود یاد می‌کنیم و به روح بلند آن‌ها که معمولاً جای آنان در تاریخ این سرزمین به‌آسانی پر نمی‌شود، درود می‌فرستیم.

از همه عزیزانی که در برگزاری جشنواره موسیقی فجر پروتکل‌ها را رعایت کردند، سپاسگزاری می‌کنم. انشا الله هرچه زودتر با دعای خیر اصحاب هنر و بزرگان موسیقی کشور با پایان دوره سهمگین ویروس کرونا و مشکلاتی که بر مردم ما تحمیل کرد و مدافعان سلامت و عزیزان زیادی از ما گرفت و خانواده‌های زیادی را داغدار کرد و داغ جگرسوز آن‌ها تا آخرین لحظه حیات بر دل بنده به‌عنوان سرباز کوچک نظام سلامت باقی است، بتوانیم در کنار اصحاب موسیقی و هنر کشور پایان این روزهای سخت و ملال‌آور را جشن بگیریم.»

بعد از اتمام پیام تصویری وزیر بهداشت نوبت به بخش جایزه موسیقی و رسانه رسید. داوران این بخش متشکل از امیر عبدالرضا سپنجی، آروین صداقت‌کیش، سید علیرضا میرعلی‌نقی، ویدا همراز، نرگس ذاکرجعفری و ایلناز رهبر برای اهدای جایزه به روی سن دعوت شدند.

برندگان جایزه موسیقی و رسانه

الف) روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها

– قالب گفتگو (روزنامه):

برگزیده: نگار حسین خانی از روزنامه همشهری، با محور موسیقی و مشاغل، با عنوان: «که از باد و باران نیابد گزند» نتیجه: برگزیده

شایسته تقدیر: ندا سیجانی از روزنامه ایران، با محور: موسیقی و زندگی، با عنوان: «مرا معلم عشق تو شاعری آموخت»

– قالب گفتگو (خبرگزاری):

برگزیده: علیرضا سعیدی از خبرگزاری مهر، با محور: موسیقی و مشاغل، با عنوان: «شغل (هنرمند) در وزارت کار ثبت می‌شود/ حاشیه‌های یک انتخابات صنفی»

شایسته تقدیر: امیرحسین دولتشاهی از خبرگزاری ایرنا، با محور: دانش موسیقی، با عنوان: «استاد مصطفی محبی زاده و یک سینه خاطره از موسیقی ایرانی»

– قالب گزارش (خبرگزاری):

برگزیده: امیرحسین دولتشاهی از خبرگزاری ایرنا؛ با محور: دانش و فن موسیقی؛ با عنوان: «درباره فضل الله توکل»

– قالب گزارش (روزنامه)

برگزیده: صابر محمدی از روزنامه همشهری، با محور: موسیقی و اقوام، با عنوان: «تذکره دلتنگی»

شایسته تقدیر: مهدی فیضی‌صفت از روزنامه همدلی، با محور: موسیقی و مالکیت معنوی، با عنوان: «پرونده نافرجام»

– بخش مقاله تخصصی

برگزیده: سپهر سراجی از مجله هنرهای زیبا در محور: دانش و فن موسیقی، با عنوان «بازشناسی ویژگی‌های مرکز موسیقی ایرانی به عنوان عناصر هویت ساز در این سنت»

شایسته تقدیر: محمد خلیلیان از مجله: مجله هنر موسیقی، در محور دانش و فن موسیقی، با عنوان: «جامعه‌شناسی موسیقی»

– قالب یادداشت (روزنامه)

شایسته تقدیر: محمود توسلیان از: روزنامه اعتماد، در محور: موسیقی و فرهنگ، با عنوان: «شجریان، گوی بیان»

– بخش نگاه ویژه/ چهل نوا

شایسته تقدیر: نیره خادمیاز: روزنامه شهروند، در قالب گفتگو، با عنوان «اندوه دل نگفتم الا یک از هزاران»

شایسته تقدیر: محمدرضا مقدم از روزنامه ولایت قزوین در قالب گفتگو، با عنوان: «اجرای سرود در محضر امام (ره) را نقطه عطفی در زندگی می‌دانم»

ب) برنامه‌های رادیویی

– برنامه‌های ترکیبی

برگزیده: بهرام نوری از رادیو گیلان با محور: موسیقی و فرهنگ، با عنوان: «گیله بوخا، درباره موسیقی طالش»

– برنامه‌های مستند ترکیبی:

برگزیده: هانیه پیرامی از رادیو خراسان جنوبی، با محور: موسیقی و فرهنگ، با عنوان: «سرکوه بلند»

شایسته تقدیر: مسعود خسروی از رادیو خراسان جنوبی، با محور: موسیقی اقوام، با عنوان: «چکه»

– گزارش خبری

شایسته تقدیر: مریم تکافی از خبرگزاری صدا و سیما مشهد، با محور: موسیقی و میراث کهن، با عنوان: «سرزمین نواها»

– مستند گزارشی

شایسته تقدیر: مرضیه رحیمی از رادیو مشهد/ خراسان رضوی، با محور: موسیقی و زندگی، با عنوان: «دست‌ها می‌بینند»

– بخش نگاه ویژه هیات داوران (نگاه انسانی/ انسان‌دوستانه)

زهرا صادق‌زاده از رادیو خراسان رضوی؛ با محور: موسیقی و میراث کهن، با عنوان: «صدایی از دل تاریخ» درباره استاد ابراهیم شریف‌زاده

وحید خانه ساز از خبرگزاری ایلنا در قالب گفتگو، با محور: موسیقی و مشاغل، با عنوان: «بانوی بلوچی که بدون دندان هنوز قادر به خواندن است»

هیات داوران در بخش تیتر هیچ برگزیده‌ای معرفی نکرد.

در ادامه مراسم، هیات داوران جایزه باربد متشکل از بهداد بابایی، احسان ذبیحی‌فر، محمدرضا چراغعلی، امیرعباس ستایشگر، مرتضی امیری اسفندقه، کارن کیهانی، محمدعلی مرآتی و امین هنرمند برای اهدای جایزه باربد به روی صحنه دعوت شدند.

کاندیداهای بخش رقابتی این دوره جشنواره در رشته‌های آهنگسازی موسیقی کلاسیک، اجرا موسیقی نواحی، خوانندگی موسیقی نواحی، اجرای موسیقی دستگاهی بی‌کلام، آهنگسازی موسیقی دستگاهی باکلام، خوانندگی موسیقی دستگاهی، آهنگسازی و اجرای بخش پاپ و تلفیقی بی‌کلام، آهنگسازی بخش پاپ و تلفیقی باکلام، خوانندگی بخش پاپ و تلفیقی، آهنگسازی و اجرای بخش معاصر و ارکسترال ایرانی بی‌کلام، آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال باکلام، خوانندگی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی و بهترین ناشر معرفی شدند.

در بخش رقابتی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر آلبوم‌های که از مهرماه سال ۱۳۹۸- ۱۳۹۶ به دبیرخانه جشنواره رسید، توسط هیات انتخاب گروه‌ها و آثار جشنواره ارزیابی شد و کاندیداهای جایزه باربد معرفی شدند.

برندگان جایزه باربد

تندیس باربد بهترین آهنگسازی موسیقی کلاسیک: کاوه میرحسینی برای آلبوم «اشراق»

دیپلم افتخار بهترین آهنگسازی موسیقی کلاسیک: مهران درخشان برای آلبوم «انگاره‌ها»

تندیس باربد بهترین اجرای موسیقی نواحی: حمزه مقدم برای آلبوم «حمزه سیا»

دیپلم افتخار بهترین اجرای موسیقی نواحی: محمد سلم‌آبادی برای آلبوم «آوای صحرا»

تندیس باربد بهترین خوانندگی موسیقی نواحی: ابوالحسن خوشرو برای آلبوم «طالبا و موسیقی حماسی مازندران»

دیپلم افتخار بهترین خوانندگی موسیقی نواحی: نورمحمد درپور برای آلبوم «دردانه»

تندیس باربد بهترین اجرای موسیقی دستگاهی بی‌کلام: هوشمند عبادی برای آلبوم «نایی»

دیپلم افتخار بهترین اجرای موسیقی دستگاهی بی‌کلام: بهاره فیاضی برای آلبوم «افرا»

تندیس باربد بهترین آهنگسازی موسیقی دستگاهی با کلام: بهمن فریادرس برای آلبوم «پرواز و آواز»

دیپلم افتخار بهترین آهنگسازی موسیقی دستگاهی باکلام: سیامک جهانگیری برای آلبوم «من همان نای‌ام»

تندیس باربد بهترین خوانندگی موسیقی دستگاهی: مجتبی عسگری برای آلبوم «عشیران»

دیپلم افتخار بهترین خوانندگی موسیقی دستگاهی: مهدی امامی برای آلبوم «من همان نای‌ام»

تندیس باربد بهترین ناشر موسیقی: محمد موسوی نشر ماهور

دیپلم افتخار بهترین ناشر موسیقی: علی صمدپور. نشر خانه هنر خرد

تندیس باربد بهترین آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی بی‌کلام: رضا والی برای آلبوم «سرنا»

تندیس باربد بهترین آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی با کلام: امیر پورخلجی برای آلبوم «عاشق کیست»

دیپلم افتخار بهترین آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی بی‌کلام: پویا باباعلی برای آلبوم «دوردست‌ها»

دیپلم افتخار بهترین آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی با کلام: سیاوش ولی‌پور برای آلبوم «سرود مرد سرگردان»

تندیس باربد بهترین خوانندگی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی: وحید تاج برای آلبوم «از برگ‌ها»

دیپلم افتخار بهترین خوانندگی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی: پوریا اخواص برای آلبوم «سرود مرد سرگردان»

تندیس باربد بهترین آهنگسازی و اجرای موسیقی پاپ و تلفیقی بی‌کلام: مصطفی قناعت برای آلبوم «کبوتر خانه»

دیپلم افتخار بهترین آهنگساری و اجرای موسیقی پاپ و تلفیقی بی‌کلام: هومن شیرعلی برای آلبوم «تنیده در صدا»

تندیس باربد بهترین آهنگسازی موسیقی پاپ و تلفیقی باکلام: گروه «داماهی» برای آلبوم «در من برو شکار»

دیپلم افتخار بهترین آهنگسازی موسیقی پاپ و تلفیقی باکلام: پویا کلاهی برای آلبوم «طاووس پربسته»

تجلیل هیات داوران از گروه «بمرانی» برای اجرای آلبوم «سیزده چهل»

تندیس باربد بهترین خوانندگی بخش پاپ و تلفیقی: پویا کلاهی برای آلبوم «طاووس پربسته»

دیپلم افتخار بهترین خوانندگی بخش پاپ و تلفیقی: (رضا کولغانی برای آلبوم «در من برو شکار»

تجلیل از چهار پیشکسوت

بعد از اتمام این بخش، مستند بزرگداشت‌ محمدرضا اسحاقی گرجی خواننده و نوازنده دوتار گرجی، زنده‌یاد احمدعلی راغب آهنگساز، ملیحه سعیدی نوازنده قانون و حسن ناهید نوازنده نی برای حضار پخش شد و در ادامه استادان موسیقی مورد تجلیل قرار گرفتند.

بعد از بخش بزرگداشت‌ها سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای سخنرانی به روی صحنه دعوت شد.

ایران همزاد نوا و صداست

وزیر ارشاد گفت: موسیقی بخشی از هویت ایرانی است و ایران همزاد نوا و صداست. اگر ما ردپایی در محیط پیرامونی و جهان داریم، هم در ایران فرهنگی و هم در فراایران فرهنگی، بخشی از این دفاع از موسیقی است که ما را به جهان و منطقه وصل کرده و می‌کند. همچنین اگر شعر و ادبیات، فخر و افتخار ایران است، موسیقی حافظه شعر است و شعر هم‌پای موسیقی جاری در زمان و زمانه ایران.

صالحی ادامه داد: اگر ما به ایران می‌بالیم که ایران یک رنگین‌کمان است. اقلیم‌های گوناگون و زیبایی‌های فراوان بخشی از تنوع اقالیم ایران به رسم و رسوم و فرهنگ و هنر این اقالیم است و موسیقی اقالیم ایران، بخش نمایان این رنگ شاداب ایران است. موسیقی‌های مختلفی که در جای‌جای ایران وجود دارد، به نحوی نما و نمایه ایران عزیز و زیباست. بدین گونه نوا، صدا و موسیقی با پیکره ایران تنیده شده است؛ هم با گذشته تاریخی و هم در اکنون. بنابراین نمی‌توان از ایران این نوا و صدا را جدا کند و ایران را بدون آن تصویر کرد، حتی در دوره کرونا. اینکه در شرایط سخت کرونایی امروز کنار هم قرار گرفته‌ایم و جشن و جشنواره موسیقی را برگزار می‌کنیم، بدان معناست که حتی در سخت‌ترین احوال هم موسیقی از ایران جدا نیست.

او عنوان کرد: از همه عزیزانی که این فرصت را فراهم کردند تشکر می‌کنم. هنرمندان عزیزی که در فراخوان این جشنواره حضور پیدا کردند و بیش از ۵۰۰ هنرمندی که در اجراها حاضر شدند و فضای مجازی که یک بستر جدیدی از حضور را در فرادید فرهنگ و هنر ایران گذاشت. اینکه می‌توان سختی‌ها را فرصت ساخت و مجال‌های جدید را برای نواختن و شنیدن پیدا کرد. در همین جشنواره تاکنون حدود دو هزار دقیقه بیش از ۵۰ هزار مخاطب داشته است نمایانگر این است که می‌توان این بستر را جدی‌تر از گذشته داشت و به آن فکر کرد.

صالحی در پایان بیان کرد: از دبیر محترم جشنواره، شورای سیاستگذاری، هیات داوران و همکاران خودم در معاونت امور هنری و دفتر موسیقی نیز سپاسگزارم.

اجراهای این دوره جشنواره موسیقی فجر طبق تصمیم ستاد برگزاری جشنواره و با توجه به شرایط بیماری کرونا و محدودیت‌های حضور مخاطبان در سالن‌های اجرای موسیقی و برای همراهی با مصوبات ستاد ملی کرونا، به‌صورت مجازی پخش ‌شد و هفت سایت شامل جشنواره موسیقی فجر، انجمن موسیقی ایران، تیوال، بیپ تونز، تماشاخونه، گپ فیلم و نواک اجراهای جشنواره را پخش کردند.

سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر از ۲۸ بهمن آغاز و با معرفی برگزیدگان در چهارم اسفندماه به پایان رسید.

انتهای پیام/

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است