دعوت سخنگوی قوه قضاییه از هنرمندان برای ساخت آثار جنایی | پایگاه خبری صبا
امروز ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۳۸
در آیین دیدار مستند «مهین» مطرح شد؛

دعوت سخنگوی قوه قضاییه از هنرمندان برای ساخت آثار جنایی

در آیین رونمایی مستند سینمایی «مهین»، سخنگوی قوه قضایی به اهمیت موضوعات قضایی و به ویژه سوژه‌های جنایی برای تولید آثار هنری اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری صبا، آیین دیدار مستند «مهین» شامگاه پنج شنبه دهم مرداد در خانه هنرمندان برگزار شد.

در ابتدای مراسم محمدحسین حیدری، کارگردان «مهین» خطاب به حضار گفت: دیدن این فیلم حال شما را خوب نمی‌کند، اما امیدوارم فکرتان را نسبت به دور و اطرافتان بهتر کند.

همچنین مهدی مطهر، تهیه‌کننده این فیلم درباره ساخت این اثر عنوان کرد: می‌توانستیم «مهین» را مخوف‌تر و دلهره‌آورتر نشان دهیم، اما چون بحث‌های محتوایی برایمان مهم بود به خیلی از نکات موجز بسنده کردیم و خیلی از مسائل را نگفتیم، در صورتی که اگر کسانی دنبال گیشه یا جذابیت‌های ظاهری بودند، شاید از خیلی از این موضوعات راحت نمی‌گذشتند.

وی افزود: خوشبختانه در قوه قضاییه قانون جدیدی تصویب شده است که دیگر مجرمان را مجبور نمی‌کنند از حجاب چادر استفاده کنند، اما چون فیلم ما در قانون قبلی تولید شد،از متهم که چادری هم نبوده است، با چادر فیلم گرفته‌اند. از کسانی که ممکن است برایشان سوءتفاهم پیش بیاید، پیشاپیش عذرخواهی می‌کنم. تمام هم و غم ما در ساخت چنین فیلمی این بود که فضا را طوری فراهم کنیم که نگذاریم مهین دیگری به‌ وجود بیاید.

غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه هم دیگر سخنران این مراسم بود که درباره ساخت آثار جنایی عنوان کرد: موضوعات قضایی و به ویژه سوژه‌های جنایی موضوع‌های بسیار مناسبی برای تولید آثار هنری هستند و اگر  آنچه که در مجموعه قضایی به ویژه در پرونده‌های جنایی رخ می‌دهد، با روایت صحیحی به جامعه ما منتقل شود، اثرات عبرت‌آموزی هم بر کسانی که فیلم را مشاهده می‌کنند، می‌گذارد و هم انعکاسی خواهد بود از تلاش و زحمات کسانی که در عرصه امنیت و عدالت فعالیت می‌کنند تا با کار خودشان عدالت و امنیت را به عنوان یک ارمغان به جامعه ایرانی اسلامی ما هدیه کنند.

وی سپس به پیوند رابطه قوه قضاییه و جامعه هنری اشاره کرد و افزود: موضوعات قضایی و هنر ایرانی اقتضا می کند که خیلی زودتر از این ها پیوندی بین شان اتفاق بیفتد. قضا در جامعه ما و مکتب اسلامی، تاریخ بلندی دارد و هنر هم در جامعه ایرانی ما جز افتخارات همه مردم ایران زمین است. گرچه سروده «هنر نزد ایرانیان است و بس» ازخود ماست اما بیانگر یک واقعیت است. متاسفانه سال‌ها میان این مجموعه‌ها فاصله بود و با این فیلم و با آثار هنری دیگری که در سال‌های اخیر از موضوعات جنایی و قضایی تهیه شده است، تلاقی و پیوندی میان این دو مجموعه ایجاد شده که البته ما معتقدیم در آغاز راه است و باید از اینجا به بعد این راه را با همدیگر بپیماییم.

اسماعیلی در پایان با تقدیر از سازندگان مستند «مهین» یادآور شد: مجموعه قوه قضاییه از این که هنرمندان عزیز وارد موضوعات قضایی و جنایی شوند، به ویژه در آثار مستند استقبال می‌کند. طبیعی است آثار مستند می‌تواند به لحاظ ارتباط با واقعیت، پیوند بهتری را با مردم برقرار کند.

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است